<menuitem id="gbl8u"><object id="gbl8u"></object></menuitem>

    <div id="gbl8u"><tr id="gbl8u"></tr></div><sup id="gbl8u"></sup>

    <dl id="gbl8u"><ins id="gbl8u"></ins></dl><em id="gbl8u"></em>

    <em id="gbl8u"></em>

      <div id="gbl8u"><tr id="gbl8u"><object id="gbl8u"></object></tr></div>

      <div id="gbl8u"></div>
      <menuitem id="gbl8u"><menu id="gbl8u"><video id="gbl8u"></video></menu></menuitem>
      您當前的位置:首頁 > 備考 > 歷年真題 > 公共英語 > 正文

      河南專升本英語閱讀理解真題練習

      2018-05-22 09:13:09 http://www.6126700.com 來源:
      今天耶魯專升本小編給大家整理的是河南專升本英語閱讀理解真題練習,希望大家可以跟隨練習檢驗一下,保持正確的做題率,相信自己,你可以的!
              今天耶魯專升本小編給大家整理的是河南專升本英語閱讀理解真題練習,希望大家可以跟隨練習檢驗一下,保持正確的做題率,相信自己,你可以的!
        They already guide blind and disabled people; now dogs are to be trained to help people with dementia(癡呆).The duties of these “guide dogs for the mind” will include reminding their owners to take medication, as well as encouraging them to eat, drink and sleep at regular intervals.

        The dementia dogs will be trained to respond to sound triggers in the home that prompt them to perform tasks. These could include delivering a bite-proof bag of medicine with a note inside reminding the patient to take it, or waking them up in the morning.

        The idea was developed by design students at the Glasgow School of Art and will now be put into practice by Alzheimer’s Scotland and Dogs for the disabled.

        Joyce Gray of Alzheimer’s Scotland said: “People in the early stages of dementia are still able to live a relatively normal life, and dogs help to maintain routine.”

        The other advantage of using the pets as companions is that conversation can be increasingly confusing for people with Alzheimer’s, but dogs can give them a sense of silent support and companionship. People light up when they see animals. They don’t need to communicate verbally but they can still interact. You can have a speechless bond.

        The dog would also encourage the owner to take them out for walks, ensuring they keep exercising and interacting with other people.

        71.As is mentioned in the passage, the guide dogs will do the following except for __________.

        A.helping ensure the owner doing some exercises

        B.reminding the owner to take medicine

        C.communicating with the owner in a non-verbal way

        D.helping the owner recover from the illness

        72.Who will train the dogs to perform such tasks?

        A.The students who developed the idea.

        B.The owners of the dogs.

        C.The experts in Alzheimer’s Scotland.

        D.It is not mentioned in the passage.

        73.What is true about the people suffering from dementia?

        A.They would like to stay with other people.

        B.They can maintain routine.

        C.They will gradually lose the ability to live a normal life.

        D.They would like to talk in a different way.

        74.The guide dogs helping the people with dementia will __________.

        A.respond to the owners’ order

        B.respond to a sound device

        C.acton the owners’ instructions

        D.acton the trainers’ order

        75.Having a conversation with people with dementia will be__________.

        A.difficult

        B.interesting

        C.confusing

        D.encouraging

              參考答案及解析:
        71.D。【解析】事實細節題。從文中第一段第二句話可知選項B正確,從文中第五段第三句“they don’t need to communicate verbally…”可知選項C正確,從文中第六段“ensuring they keep exercising”可知選項A正確。只有選項D文中并未提及,故選項D符合答案。

        72.D。【解析】推理判斷題。從文中第二段第一句“The dementia dogs will be trained to respond to sound triggers in the home that prompt them to perform tasks”可推知并沒有提及誰訓練狗完成任務,故選項D正確。

        73.C。【解析】推理判斷題。從文中第四段Joyce Gray的話中可知:老年癡呆癥早期患者仍然可以過一個相對正常的生活,由此可推斷出逐漸地他們就會喪失這種正常生活的能力。故選項C正確。

        74.B。【解析】 事實細節題。從文中第二段第一句中“respond to sound triggers”可知狗經過訓練對專門的聲音設備做出反應從而進行工作的。故選項B正確。

        75.A。【解析】推理判斷題。從文中第五段中“conversation can be increasingly confusing for people with Alzheimer’s”中可知阿爾茨海默氏癥患者說話日益混亂不清,故可推斷出同阿爾茨海默氏癥患者交流談話是困難的。故選A。

           如果同學們還有不明白的問題,可以隨時在線咨詢耶魯專升本老師。也可以加入18年耶魯專升本會員群,耶魯專升本會員群號:(144538384),加群享會員福利!

        更多河南專升本考試報考指南、河南專升本考試時間,河南專升本考試報名時間,河南專升本考試復習指導等>>>>備考要趁早,機會不等人!信息,請隨時關注耶魯專升本官 網:www.6126700.com,也可撥打電話:400-099-7300,或者咨詢QQ:800085149。更多河南專升本知識,請下載耶魯專升本手機app!

        添加耶魯專升本微信號【hnzsb16或掃下方二維碼】

        回復“1” ,可獲得河南專升本即時資訊

        回復“2”,可獲得河南專升本各院校錄取分數線

        回復“3”,可獲得耶魯專升本各地市聯系方式

        回復“4”,可使用耶魯專升本查詢神器

        回復“7”,可獲得河南專升本各院校招生計劃

        回復”9“,可獲得河南專升本歷年省控線

        回復“10”,可獲得河南專升本各科高效復習方法


      想獲得最新的升本信息和備考資料,專屬學管師進行備考指導,一對一制定學習計劃,請在下面留下您的信息,升本路上快人一步!


      聯系電話:400-099-7300
      網站:http://www.6126700.com
      QQ群:144538384耶魯專升本會員群
      咨詢QQ:800085149
      ?
      ?
      印度快乐8单双
      <menuitem id="gbl8u"><object id="gbl8u"></object></menuitem>

        <div id="gbl8u"><tr id="gbl8u"></tr></div><sup id="gbl8u"></sup>

        <dl id="gbl8u"><ins id="gbl8u"></ins></dl><em id="gbl8u"></em>

        <em id="gbl8u"></em>

          <div id="gbl8u"><tr id="gbl8u"><object id="gbl8u"></object></tr></div>

          <div id="gbl8u"></div>
          <menuitem id="gbl8u"><menu id="gbl8u"><video id="gbl8u"></video></menu></menuitem>
          <menuitem id="gbl8u"><object id="gbl8u"></object></menuitem>

            <div id="gbl8u"><tr id="gbl8u"></tr></div><sup id="gbl8u"></sup>

            <dl id="gbl8u"><ins id="gbl8u"></ins></dl><em id="gbl8u"></em>

            <em id="gbl8u"></em>

              <div id="gbl8u"><tr id="gbl8u"><object id="gbl8u"></object></tr></div>

              <div id="gbl8u"></div>
              <menuitem id="gbl8u"><menu id="gbl8u"><video id="gbl8u"></video></menu></menuitem>
              關閉